Starboard 2023 LIMA TIKI TECH BLUE L / 29MM S35 3 RÉSZES CARBON EVEZŐ

Starboard 2023 LIMA TIKI TECH BLUE L / 29MM S35 3 RÉSZES CARBON EVEZŐ

79 900 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Starboard 2023 LIMA TIKI TECH BLUE L / 29MM S35 3 RÉSZES CARBON EVEZŐ

79 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
supshop.hu
Termékleírás
A nagysikerű kis volumenű prepreg Lima lapáttal teljesen azonos a toll első része, a toll fonákja pedig a 2021-es lapátot idézi, azaz az egyetlen lényegi különbség a toll volumenében található (az alap lima-nak nincsenek bordák a toll hátulján). Mondhatjuk úgy is, hogy a professzionális versenylapát designra és karcállóságra szánt változata
L-es méretben a legtöbbek ideális, főleg 65 kg-tól 90 kg környéki tömeg között. Az egyik leggyakoribb tollméret.
S35-ös nyélrugalmassága az átlagos, közepes nyélrugalmasságnak felel meg, egyensúlyban a merevség és a teljes izületkímélés között.
A Tikitech vonal azoknak készül, akik egy kicsit strapabíróbb, de könnyű lapátot keresnek, melyet egy kis design tesz egésszé.
Olyan háromrészes lapát, ami semmit nem kotyog, nem mászik, rugalmassága megmarad. Tökéletes társ a tömegközlekedésen, vagy telipakolt autós utakon, vagy tartalék lapátként a deszka elejére rögzítve! 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.