Starboard 2023 ENDURO BALSA L / 29MM S40 1 RÉSZES CARBON EVEZŐ

Starboard 2023 ENDURO BALSA L / 29MM S40 1 RÉSZES CARBON EVEZŐ

Starboard 2023 ENDURO BALSA L / 29MM S40 1 RÉSZES CARBON EVEZŐ

74 900 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Starboard 2023 ENDURO BALSA L / 29MM S40 1 RÉSZES CARBON EVEZŐ

74 900 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
supshop.hu
Termékleírás
A Balsa a Starboard talán legszebb lapátja. Magját és egyben kinézetét a balsafa adja, amely egy könnyen megmunkálható és erős trópusi fa. Ezt a csodaszép fa magot erősítik tovább karbon élekkel és nyakkal. Az eredmény pedig az
Enduro tollforma előnyeit 100%ig hordozó, környezettudatos, fa-karbon lapát.
S40-es rugalmasság az átlagosnál kímélőbb, kiváló választás lehet azoknak, akik érzékenyebbek ízületek és szalagok szintjén.
L-es tollméretével ez a nagyobbak vagy erősebbek lapátja, 80 kg és felette sprint, vagy szörflapát, 80 kg alatt inkább kirándulós túralapát, mert intenzív húzásoknál túlterhelheti a könnyebbeket.
Legjellemzőbb felhasználása a formának, a supszörf, vagy a sprintek, rövid távú versenyek. Emellett kiváló túralapát főleg azoknak, akik nem merítik teljesen vízbe a tollat a húzás elején.
A toll csepp formája a húzás már a húzás legelején nagy felülettel fogja meg a vizet, így egyrészt hirtelen tud nagyot gyorsítani, vagy nyugalmasabb húzások során hatékonyabb haladást biztosítani a kirándulás során.
Azoknak ajánljuk akik inkább szemlélődő evezést részesítik előnyben, vagy már a húzás első szakaszában is nagy erőt akarnak közölni. Mindezt a világ egyik legszebb és legkörnyezettudatosabb lapátjával.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.